Jij & Olie Jij & Olie
Jij & Olie massage

massage

“Heerlijk, zo’n massage! Lekker ontspannend!” Dat is iets wat ik natuurlijk heel graag hoor. Heel blij ben ik wanneer ik iemand een behandeling heb gegeven en deze persoon hier de vruchten van plukt.

Tijdens de behandeling worden 100% natuurlijke oliën van doTERRA gebruikt. Naast de heerlijke geur van de oliën, geven ze ontspanning op fysiek en emotioneel vlak. De oliën zijn 100 % natuurlijk en worden gemakkelijk door de huid opgenomen, dringen door in de weefsels zijn gemakkelijk met een basisolie te mengen.

De oliën zijn afkomstig van planten, kruiden en bomen en dringen door in je huid. De stoffen worden opgenomen via je huid, komen in je bloedbaan terecht en kunnen op deze manier de rest van je lichaam bereiken. De geur van de oliën doen ook hun werk op je zintuigen. De geur gaat via de neus naar je onderste deel van je hersenen. Dit deel bepaalt je humeur en emoties. Tijdens de massage wordt gewerkt aan een balans tussen lichaam en de geest.

De essentiële oliën zijn erg goed te vermengen en samen te gebruiken. Wil jij ook deze bijzondere belevenis ervaren?

Cadeautip: Geef een WAARDEBON voor een massage/behandeling.

Jij & Olie aroma touch - techniek

aroma touch - techniek

Tijdens de Aroma touch massage worden de oliën van doTERRA gebruikt. De etherische oliën helpen en ondersteunen om het lichaam te laten ontspannen òf het lichaam een boost te geven, goed voor jezelf te zorgen.

Tijdens de behandeling  wordt er gewerkt langs de meridiaan energiebanen.

De rol van aroma: De manier waarop we een geur beoordelen heeft te maken met ervaringen die we aan een geur koppelen. Er is overtuigend bewijs dat aangename geuren ons humeur en gevoel van welzijn kunnen verbeteren. Elke olie in de Aroma Touch Techniek is geselecteerd op zijn eigen aromatische eigenschappen. De algehele geur van Aroma Touch is kalmerend, licht en aangenaam voor zintuigen.

De rol van aanraking: Alle fysieke aanrakingen hebben een andere betekenis. Fysieke aanraking bij Aroma Touch is net zo belangrijk als de geur, vanwege de verbazingwekkende ontspannende eigenschappen. Hoofddoel van de techniek is om de ontvanger een ervaring met essentiële oliën te geven, maar ook om verbinding te maken op emotioneel niveau met degene die de behandeling geeft. Door de verbindingen vormen gevoelens van vertrouwen en zorgen ervoor dat de ontvanger goed kan ontspannen.

Een AromaTouch massage is een zeer bijzondere massage techniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Tijdens de massage wordt er langs de meridiaan energiebanen gewerkt en viscerale contactpunten (ingewanden) van de rug tot aan de voeten.

De massage bevat 4 stappen:

  • stressvermindering;
  • immuunsysteem versterkend;
  • ontstekingsremmend;
  • homeostase: verbetering van de communicatie tussen weefsel en organen van het zenuwstelsel.
  • Tijdens deze stappen worden er 8 verschillende oliën gebruikt: balance, lavendel, melaleuca, onguard, aroma touch, deep blue, wild orange en pepermunt.

De Aroma Touch duurt ongeveer 40 minuten. Totaal duurt de afspraak ongeveer 50 minuten.

Kosten: 49,-