Jij & Olie Jij & Olie
Jij & Olie over mij

over mij

Wat leuk dat je op mijn pagina komt!

In 2016 was ik op vakantie in Turkije en kwam ik voor het eerst in aanraking met de bijzondere oliën van doTERRA.  De geur, de werking…… wat een beleving, wat een ervaring!

Meteen ben ik de oliën gaan gebruiken en heb deze stapje voor stapje geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Al snel wilde ik ook heel graag anderen de oliën laten ervaren. Andere mensen blij maken met de oliën en helpen wegwijs te maken in het gebruik daarvan: Daar word ik ècht blij van. Toen heb ik besloten dat ik naast mijn eigen gebruik, het delen van de olie hier ook graag mijn werk van wilde maken.

Door eerst zelf de olie te gebruiken, olie te delen met familie en kennissen en veel trainingen, workshops en presentaties te volgen, heb ik veel ervaring opgedaan over de oliën, het gebruik en de werking daarvan. Hierdoor ben ik zo enthousiast geraakt dat ik op dit moment mensen begeleid die de olie graag willen integreren in hun dagelijkse leven. Kennis delen, oliën ervaren, mensen helpen en ondersteunen met de leefstijl en keuzes maken…. Ik word er blij van!

Mijn naam is Jacqueline Wijnen en werk als wellness consulente met de oliën van doTERRA. De oliën zijn 100% natuurlijk.

Naast het begeleiden van mensen, geef ik o.a. trainingen en presentaties over het gebruik en toepassing van de olie.

Tevens geef ik massages met de oliën van doTERRA. Lees hier meer over op de pagina “massages”.

Bijna 25 jaar ben ik als leerkracht in de bovenbouw van het basisonderwijs werkzaam geweest. Zomer 2019 ben ik gestopt met deze baan om meer tijd te hebben voor mijn eigen praktijk. Het vak heb ik met zeer veel passie en gedrevenheid uitgeoefend, waarbij mijn kracht m.n. lag bij de individuele aandacht voor de leerlingen en ouders.

Naast het werken met de oliën ben ik tevens aan de slag gegaan als hsp-coach, zowel voor volwassenen als kinderen. Hsp = hoogsensitief. In 2016 heb ik de opleiding hiervoor gedaan en heb mezelf hier verder in ontwikkeld. Kijk voor meer informatie op de pagina hsp-coaching.

Wanneer ik mezelf zou moeten omschrijven dan komen de volgende woorden en begrippen in me op: creatief, authentiek, geordend, groot empathisch vermogen, hoogsensitief, gedreven en sportief.

Verder is voor mij zeer belangrijk: gezond eten, balans tussen inspanning en ontspanning, blijven ontwikkelen op velerlei gebied, eigen tijd, aandacht voor de ander, aandacht voor gezin, familie, vrienden en mijn labradoodle.

Mijn levensmotto:

Doe elke dag bewust

iets voor jezelf!